Prima Pagina » Cabana » detalii Cabana Vartop

Cabana Vartop

Nota obtinuta din comentarii:0 / 10
Regiune: Transilvania
Adresa: centru, nr. 14
Arieseni, Alba, Romania

aaCabana Vartop

Date Contact


Numar Telefon: 0745.776.541, 0745.514.498, 0721.555.381
Website: www.cabanavartop.ro

*Se pot face rezervari prin telefon sau email
Aceasta cabana nu are nici o oferta.

Descriere

Cabana Vartop este situata la baza partiilor de schi Vartop I si Vartop II din statiunea turistica Arieseni (Muntii Apuseni), la limita de sud a Parcului Natural Apuseni, intr-un cadru natural si o priveliste inconjuratoare splendida.

Pentru a defini confortul, alaturi de amplasarea privilegiata, Cabana Vartop ofera eleganta si intimitatea necesare pentru toate categoriile de clienti.

Cabana dispune de 70 de locuri de cazare impartite in doua tipuri de camere.

Camerele Elegance sunt caracterizate prin personalitate individuala, functionalitate, confort si ambient de inspiratie rustica, si invita la odihna si recreere.

Camerele dispun de toate dotarile necesare turistului sau omului de afaceri, de la banala conectare la televiziunea prin cablu, televizoare LCD cu diagonala mare, birou, grupuri sanitare proprii cu cabina de dus, uscator de par si pana la conexiunea la Internet prin retea wireless.

Camerele Practic sunt solutia ideala pentru a evada din cotidian si a va oferi o atmosfera aparte. Conceptul camerelor a pornit de la ideea de simplicitate si functionalitate.

O parte din camerele Practic au grupuri sanitare proprii, iar celelate au grupuri sanitare la fiecare doua camere.

Dotarile camerelor contin, conectare la televiziunea prin cablu, Internet prin retea wireless, dulap pentru haine si doua noptiere.

Facilitati & Servicii


altele:
⋅ dulap pentru haine
⋅ doua noptiere

Obiective Turistice din apropiere

Peştera Gheţarul de la Scărişoara este cea mai mare peşteră cu gheaţă din Romania, situată la o altitudine de 1165 m cu vârsta de peste 3000 de ani. Lungimea peşterii este de 720 m, iar adâncimea de 105 m. Blocul de gheaţă are un volum de aprox. 27 mii de metri cubi şi o grosime de peste 26 m.

Cascada Vârciorog: Pentru frumuseţea ei, zona cascadei a fost declarată rezervaţie peisagistică. Căderea de apă de la aprox. 15 m are o singură săritură, săpând la bază o mare scobitură.
Accesul spre cascadă se face pe Valea Vârciorog (marcaj punct galben), iar intrarea pe vale se face de pe DN75 la 7 km de Cabana Vărtop. Valea Vârciorog îşi are originea de sub Piatra Grăitoare (1658m) şi este o vale tânără cu numeroase rupturi de pantă.

Groapa Ruginoasă reprezintă un fenomen cu totul aparte. Ea este o imensă ravinare săpată până în creasta culmii care închide spre sud Valea Seacă, cu o adâncime de peste 100 m şi un diametru de peste 600 m. Pe toată suprafaţa ei, un proces de eroziune foarte activ a scos la zi straturile de cuarţite, a căror culoare roşie violacee conferă zonei un aspect cu totul aparte, ea apărând de la mari depărtări ca o rană deschisă în trupul muntelui.

Imagini

Cabana Vartop
Cabana Vartop
Cabana Vartop
Cabana Vartop
Cabana Vartop
Cabana Vartop
Cabana Vartop
Cabana Vartop
Cabana Vartop
Cabana Vartop
In Arieseni mai puteti gasi:
Cetatile Ponorului - Arieseni
Biserica Inaltarea Domnului
Casa memoriala Avram Iancu
Manastirea Sfantul Ilie
Obiective turistice ce pot fi vizitate în județul Alba:
Groapa Ruginoasa - Valea Seacă
Pârtia de schi Piatra Grăitoare
Biserica Inaltarea Domnului
Cetatile Ponorului - Arieseni
Manastirea Sfantul Ilie


 (optional - nu va fi afisat public)
 (optional - nu va fi afisat public)

Am fost aici
*daca ai fost in acest loc si vrei ca acest comentariu sa apara la "impresii ale turistilor", bifeaza casuta de mai sus

Nu exista nici un comentariu

Ultimele Comentarii:
» administrare unitate
RECUPERARE PAROLA

Cazare Sinaia | Cazare Predeal | Cazare Sibiu | Cazare Baile Felix | Cazare Bran | Cazare Busteni | Cazare Azuga | Cazare pensiuni, vile si hoteluri | Oferte cazare

^ Sus

Copyright © 2009 - 2024 · Toate Drepturile Rezervate · Termeni si Conditii · SC XIMAG MEDIA GROUP SRL · MergiLaSigur.ro ·