0722 522 910
0241 748 069
0341 170 126

Bine ati venit la Hotel Maria / Hotel Raul


Hotel Maria si Hotel Raul sunt doua unitati de cazare in Eforie Sud clasificate categoria 3 stele. Daca doriti sa petreceti un sejur la Marea Neagra, aici trebuie sa va cazati pentru a fi aproape de EA.

agentia winmasters winmasters pariuri winmasters

Plaja din fata hotelurilor este formata din doua golfulete, protejata de un dig care nu lasa marea s-o invadeze. Chiar daca vrei sa petreci aici intreaga vacanta sau ti-ai programat doar o scurta intalnire cu marea, la Hotel Maria sau Hotel Raul din Eforie Sud te vei simtii minunat.

Va asteptam cu camere duble sau apartamente, cu soare, cu mare, cu plaja cu nisip fin, cu aer conditionat si bauturi racoritoare, dar si cu internet pentru cei care vor sa stie totul! La noi daca vrei te odihnesti sau daca vrei te distrezi!

Va oferim preturi irezistibile la cazare pentru acolo unde marea este atat de aproape ......incat poti sa o atingi! ...

Eforie Sud este o statiune estivala integrata orasului Eforie, situata intre Eforie Nord la nord si Tuzla la sud, intre Marea Neagra la est si Lacul Techirghiol la vest. Fata de Constanta se afla la o distanta de 18-20 km. Pozitionarea excelenta intre mare si lac o recomanda atat pentru curele heliomarine cat si pentru cele cu namol.

Oferte speciale

Daca in 2020 vrei sa petreci 1 Iunie - Ziua Copilului la mare, iti oferim cazare in camere de 3 stele la pretul de 100 lei/camera dubla/noapte pentru sejur de minim 3 nopti. Aceasta oferta speciala este pentru aici, "unde marea e atat de aproape... incat poti sa o atingi".