Pensiunea turistica Prodelta

Va invitam sa petreceti clipe unice, de neuitat, in universul mirific al Deltei Dunarii. Pensiunea Prodelta va ofera cazare de exceptie si facilitati de agrement pentru o vacanta de vis.

Ofertă generală pensiune

Pensiunea Prodelta este situată pe canalul Uzlina, canal ce face legatura dintre brațul Sf. Gheorghe si Delta Dunării. Pensiunea vă pune la dispozitie 10 camere duble si 2 apartamente.

Ofertă de Paște 2024

Pensiunea Prodelta din Uzlina vă propune cu ocazia sărbatorilor de Paște un sejur de 4 zile/3 nopti, în perioada 03Mai –06Mai.

Oferta 1 Mai 2024

Mini-vacanta de 1 Mai in Delta Dunarii, la pensiunea Prodelta.


Pensiunea Prodelta, Travel Mix [ vezi clipuri ]

Galerie foto

Castelul Peles

Locatii de o frumusete rara

Veti descoperi locatii mirifice atat in apropierea pensiunii cat si pe tot cuprinsul Deltei Dunarii.

Zone de pescuit celebre

Cu ambarcatiunile pensiunii noastre sau ale dvs. puteti ajunge in orice locatie de pescuit a Deltei Dunarii.

Trasee turistice

Traseele turistice se stabilesc la pensiune in functie de dorintele turistilor. Se poate ajunge oriunde in Delta.

Bucatarie traditionala romaneasca

La pensiunea Prodelta puteti servi atat meniuri traditionale pescaresti cat si meniuri din bucataria traditionala romaneasca.

Localizare pe harta


Cum ajungeti la noi

Pentru a ajunge la pensiunea Prodelta, din Tulcea urmati drumul spre Murighiol, iar de aici va indreptati catre debarcader. Masina o puteti lasa in siguranta in parcarile platite/pazite din zona debarcaderului. De la debarcaderul din Murighiol, va preluam cu ambarcatiunile noastre pentru a va transfera la pensiune.

Calatoria din Murighiol pana la pensiune dureaza aproximativ 15-30 minute...

Atractii turistice

Pe intinsul Deltei Dunarii sunt peste 4000 km patrati de rezervatii naturale, cele mai multe permanente dar si temporare. Amintim aici doar cateva dintre ele:
Rezervatiile forestiere Padurea Letea - "Hasmacul Mare", Padurea Caraorman; Lacul Murighiol; Insula Popina; Periteasca - Bisericuta - Gura Portitei; Rosca - Buhaiova - Hrecisca; Sf. Gheorghe - Palade - Perisor - Zatoane; Padurea Letea; Padurea Caraorman; Padurea Letea;


sponsor

Back to top