adaugat: 10 Iulie, 2010
Categoria » Concert
Localitatea » Bucuresti

Concert Guns N`Roses In Romania!

DD EE ofera publicului o alta premiera absoluta pentru Romania! Dupa mega - concerte care au zguduit Capitala ca AC/DC si Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival (Metallica, Rammstein, Manowar, Accept, etc) sau evenimente muzicale de exceptie, ca Eric Clapton & Steve Winwood, a venit randul celor de la GUNS ROSES sa ajunga la Bucuresti.
Dupa ani de asteptare, fanii vor avea parte de o intalnire cu unul dintre cei mai adulati vocalisti rock din toate timpurile AXL ROSE, in data de 21 septembrie, la Romexpo.

De-a lungul anilor, GUNS ROSES a vandut peste 100 de milioane de albume in intreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai in America.
Fiecare album GUNS ROSES a intrat in topul Billboard, in multe topuri europene, dar si in cele din Asia si America de Sud. Cel mai bine vandut disc al grupului este Appettite For Destruction cu peste 38 de milioane de exemplare vandute la nivel mondial. In discografia grupului figureaza sase albume de studio, trei EP-uri si un album live, dar si multe alte compilatii.

Biletele se vor pune in vanzare in exclusivitate prin Eventim si se vor putea cumpara din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.
Vor exista trei categorii de bilete:
VIP “tribuna, cu preturi intre 266,3 lei si 298,2 lei, in functie de pozitionare
Golden Circle“ in fata scenei, la pretul de 191,7 lei
Normal Circle “la pretul de 127,8 lei

Marti, 21 septembrie 2010 ora 20:00 - Romexpo

Concert Guns n`Roses in Romania!
Concert Guns n`Roses in Romania!
Concert Guns n`Roses in Romania!


  (optional - nu va fi afisat public)

Nu exista nici un comentariu

Ultimele Comentarii:
» administrare unitate
RECUPERARE PAROLA

Cazare Sinaia | Cazare Predeal | Cazare Sibiu | Cazare Baile Felix | Cazare Bran | Cazare Busteni | Cazare Azuga | Cazare pensiuni, vile si hoteluri | Oferte cazare

^ Sus

Copyright © 2009 - 2023 · Toate Drepturile Rezervate · Termeni si Conditii · SC XIMAG MEDIA GROUP SRL · MergiLaSigur.ro ·