Prima Pagina » Restaurant » detalii Ristretto Ristorante

Ristretto Ristorante

Nota obtinuta din comentarii:0 / 10
Regiune: Iasi
Adresa: Blvd Carol I, Nr 48
Iasi, Iasi, Romania
Numar de Locuri: 500
Ristretto Ristorante

Date Contact


Numar Telefon: 0751.224.444, 0755.112.019
Website: www.ristretto.ro

*Se pot face rezervari prin telefon sau emailsAcest restaurant nu are nici o oferta.

Descriere

Chiar de la intrarea în Ristretto Ristorante se respiră un alt aer, cotidianul rămâne în urmă și începe ușor să se înfiripe un spațiu în care timpul curge mai lent, grijile se risipesc ușor și lasă loc unei experiențe oenogastronomice și ambientale de excepție.
Vizual, bunul gust al amenăjării interiorului, linia clasică a mobilierului, eleganța subtilă a geometriei construcției, detaliile din lemn masiv în nuanțe când tari ca abanosul, când pastelate ca ale cireșului, îți sugerează că te afli în locul potrivit pentru a petrece cu cei apropiați moment unice de delectare.
Meniul – conceput pentru a satisface cele mai exigente cerințe. Complex, fără a fi complicat, familiar dar totuși exotic, accesibil fără un strop de banalitate, cu ingrediente atent selectate pentru a îmbina, cu o măiestrie apropiată de artă, tradiția reprezentată de savuroasele preparate tradiționale, cu inovația și insolitul adus de irezistibilele preparate din bucătăria veritabil italienească. Interiorul este dominat somptuos de o colecție impresionantă de vinuri alese riguros, care așezate cochet într-o vitrină poziționată central, își etalează seducător aroma, parfumul și buchetul, culese din podgoriile cu tradiție din întrega lume.
Rezultatul – un spațiu unic în Iași, unde gastronomia, ospitalitatea, profesionalismul, atenția pentru detalii, pasiunea pentru frumos, etichetă și bun gust oferă toate premisele unei trăiri vibrante a tot ceea ce un restaurant poate oferi mai bun clienților săi. Aroma intensa italiana, un capriciu ce reprezintă liantul dintre două culturi, două viziuni gastronomice diferite, dar cu scopul unic de a oferi nu doar experiențe, ci mai ales trăiri intense și emoții greu de uitat.


Se pot organiza

Orar

Imagini

Ristretto Ristorante
Ristretto Ristorante
Ristretto Ristorante
Ristretto Ristorante
Ristretto Ristorante
Ristretto Ristorante
Ristretto Ristorante
Ristretto Ristorante
Ristretto Ristorante
Ristretto Ristorante
Ristretto Ristorante


 (optional - nu va fi afisat public)
 (optional - nu va fi afisat public)

Am fost aici
*daca ai fost in acest loc si vrei ca acest comentariu sa apara la "impresii ale turistilor", bifeaza casuta de mai sus

Nu exista nici un comentariu

Ultimele Comentarii:
» administrare unitate
RECUPERARE PAROLA

Cazare Sinaia | Cazare Predeal | Cazare Sibiu | Cazare Baile Felix | Cazare Bran | Cazare Busteni | Cazare Azuga | Cazare pensiuni, vile si hoteluri | Oferte cazare

^ Sus

Copyright © 2009 - 2024 · Toate Drepturile Rezervate · Termeni si Conditii · SC XIMAG MEDIA GROUP SRL · MergiLaSigur.ro ·