Prima Pagina » Restaurant » detalii Ristretto Ristorante

Ristretto Ristorante

0 / 10
Regiune: Iasi
Adresa: Blvd Carol I, Nr 48
Iasi, Iasi, Romania
Numar de Locuri: 500
Ristretto Ristorante

Date Contact


Numar Telefon: 0751.224.444, 0755.112.019
Website: www.ristretto.ro

*Se pot face rezervari prin telefon sau emailsAcest restaurant nu are nici o oferta.

Descriere

Chiar de la intrarea în Ristretto Ristorante se respiră un alt aer, cotidianul rămâne în urmă și începe ușor să se înfiripe un spațiu în care timpul curge mai lent, grijile se risipesc ușor și lasă loc unei experiențe oenogastronomice și ambientale de excepție.
Vizual, bunul gust al amenăjării interiorului, linia clasică a mobilierului, eleganța subtilă a geometriei construcției, detaliile din lemn masiv în nuanțe când tari ca abanosul, când pastelate ca ale cireșului, îți sugerează că te afli în locul potrivit pentru a petrece cu cei apropiați moment unice de delectare.
Meniul – conceput pentru a satisface cele mai exigente cerințe. Complex, fără a fi complicat, familiar dar totuși exotic, accesibil fără un strop de banalitate, cu ingrediente atent selectate pentru a îmbina, cu o măiestrie apropiată de artă, tradiția reprezentată de savuroasele preparate tradiționale, cu inovația și insolitul adus de irezistibilele preparate din bucătăria veritabil italienească. Interiorul este dominat somptuos de o colecție impresionantă de vinuri alese riguros, care așezate cochet într-o vitrină poziționată central, își etalează seducător aroma, parfumul și buchetul, culese din podgoriile cu tradiție din întrega lume.
Rezultatul – un spațiu unic în Iași, unde gastronomia, ospitalitatea, profesionalismul, atenția pentru detalii, pasiunea pentru frumos, etichetă și bun gust oferă toate premisele unei trăiri vibrante a tot ceea ce un restaurant poate oferi mai bun clienților săi. Aroma intensa italiana, un capriciu ce reprezintă liantul dintre două culturi, două viziuni gastronomice diferite, dar cu scopul unic de a oferi nu doar experiențe, ci mai ales trăiri intense și emoții greu de uitat.


Se pot organiza

Orar

Imagini

Ristretto Ristorante
Ristretto Ristorante
Ristretto Ristorante
Ristretto Ristorante
Ristretto Ristorante
Ristretto Ristorante
Ristretto Ristorante
Ristretto Ristorante
Ristretto Ristorante
Ristretto Ristorante
Ristretto Ristorante


 (optional - nu va fi afisat public)

Am fost aici
*daca ai fost in acest loc si vrei ca acest comentariu sa apara la "impresii ale turistilor", bifeaza casuta de mai sus

Nu exista nici un comentariu

Ultimele Comentarii:
Evenimente Adaugate Recent:
  • White Sensation ajunge si in Romania
21 aprilie 2012, Romexpo - BE PART OF THE NIGHT, DRESS IN WHITE Romania, pregateste-te… in sfarsit, se intampla! Pe 21 aprilie 2012, in premiera in Romania, Sensation, cel mai cunoscut eveniment dance din Europa, transforma Pavilionul Central al Romexpo Bucuresti in "Ocean of Whit... citeste tot »
  • Concert Scorpions la Zone Arena
Joi, 9 iunie 2011, trupa Scorpions concerta la Zone Arena din Bucureşti. Concertul face parte din turneul “Get Your Sting And Blackout World Tour”, ultimul turneu al trupei şi este organizat de Project Events. Deşi trupa a luat fiinţă în 1964, succesul comercial a apărut abia după 197... citeste tot »
  • Concert Shakira la Bucuresti
Sâmbătă, 7 mai 2011, Shakira concertează la Bucureşti în Piaţa Constituţiei în cadrul turneului mondial “The Sun Comes Out”. Hit-uri precum “Whenever, Wherever”, “La Tortura”, “Underneath Your Clothes”, “She Wolf”, “Hips Don’t Lie” sau “Waka Waka”, ritmuri f... citeste tot »
Manu Chao revine la Bucureşti în cadrul “La Ventura”, turneului de promovare al celui mai nou material dicografic al artistului, anunţă Emagic. Concertul binecunoscutului cântăreţ francez va avea loc pe 16 aprilie 2011 la Sala Palatului din Bucureşti. Deşi primele contacte cu scena l... citeste tot »
  • Concert Sting la Bucuresti
Având în spate o carieră strălucită, ce include numeroase albume premiate în repetate rânduri cu discul de platină, un numar impresionant de hituri, nenumărate premii şi vânzări record de aproape 100 de milioane de discuri în întreaga lume, Sting revine în atenţia fanilor săi cu cel... citeste tot »
» administrare unitate
RECUPERARE PAROLA

Cazare Sinaia | Cazare Predeal | Cazare Sibiu | Cazare Baile Felix | Cazare Bran | Cazare Busteni | Cazare Azuga | Cazare pensiuni, vile si hoteluri | Oferte cazare

^ Sus

Copyright © 2009 - 2019 · Toate Drepturile Rezervate · Termeni si Conditii · SC XIMAG MEDIA GROUP SRL · MergiLaSigur.ro ·