Prima Pagina » Pizzerie » detalii Pizzeria Emporium

Pizzeria Emporium

Nota obtinuta din comentarii:0 / 10
Regiune: Crisana
Adresa: str. Moscovei nr.12/A
Oradea, Bihor, Romania
Pizzeria Emporium

Date Contact


Numar Telefon: 0259.447.746, 0723.959.676
Website: www.pizzeria-emporium.ro

*Se pot face rezervari prin telefon sau emailAceasta pizzerie nu are nici o oferta.

Descriere

Pizzeria Emporium îşi propune să satisfacă dorinţele tuturor clienţilor: prospeţime, calitate, autencititate, dar mai mult decat orice, o mare varietate de mâncăruri. Oferim pizza tradiţională şi preparate culinare de calitate superioară: paste, salate, deserturi proaspete şi băuturi la cele mai bune preţuri. La noi, mâncarea se prepară din ingrediente de cea mai bună calitate: sosuri, carne, legume proaspete, caşcaval. Aluatul pizzei este pregătit manual zilnic, ori de câte ori este necesar. Ca orice pizzerie care se respectă, Emporium serveşte doar pizza coaptă pe vatră, corespunzând tradiţiilor din Italia.

Oferim mâncare proaspătă, sănătoasă, cu servire rapidă pentru tine, familia ta, prietenii tăi, zi de zi. Fiecare pizza este preparata la comandă, de aceea durează mai mult (apreciem răbdarea ta), dar considerăm că merită. Probabil că nu suntem cei mai rapizi din oraş, dar pizza noastră este cea mai bună. O recunosc chiar şi clienţii italieni care spun că bucătarii au reuşit să-i depăşească pe cei din peninsulă.

Dacă vrei să te distrezi în voie cu prietenii tăi, o poţi face în sala underground, departe de lumea dezlănţuită de afară, iar dacă vrei ceva mai select şi intim, poţi alege sala de la parterul localului. Dacă ai chef să te uiţi la meci, o poţi face la noi deoarece fiecare sală este dotată cu TV plasmă. Tot pentru clienţii noştri, pizzeria oferă posibilitatea utilizării sistemului Internet wireless.

Facilitati & Servicii


Orar

Luni - Vineri: 10:00 - 24:00
Sambata - Duminica: 10:00 - 01:00

Imagini

Pizzeria Emporium
Pizzeria Emporium
Pizzeria Emporium
Pizzeria Emporium
Pizzeria Emporium
Pizzeria Emporium
Pizzeria Emporium
Pizzeria Emporium


 (optional - nu va fi afisat public)
 (optional - nu va fi afisat public)

Am fost aici
*daca ai fost in acest loc si vrei ca acest comentariu sa apara la "impresii ale turistilor", bifeaza casuta de mai sus

Nu exista nici un comentariu

Ultimele Comentarii:
» administrare unitate
RECUPERARE PAROLA

Cazare Sinaia | Cazare Predeal | Cazare Sibiu | Cazare Baile Felix | Cazare Bran | Cazare Busteni | Cazare Azuga | Cazare pensiuni, vile si hoteluri | Oferte cazare

^ Sus

Copyright © 2009 - 2024 · Toate Drepturile Rezervate · Termeni si Conditii · SC XIMAG MEDIA GROUP SRL · MergiLaSigur.ro ·