Prima Pagina » Pensiune » detalii Satul De Vacanta CampoEuroClub

Satul De Vacanta CampoEuroClub

Nota obtinuta din comentarii:0 / 10
Regiune: Delta Dunarii
Adresa: Str. Dunarii, Sat Partizani, Comuna Maliuc, Judetul Tulcea
Partizani, Tulcea, Romania
Numar Camere: 40
Numar de Locuri: 80
Satul de Vacanta CampoEuroClub

Date Contact


Rezerva
Online


Numar Telefon: 0747.299.923
Website: www.campoeuroclub.ro

*Se pot face rezervari prin telefon sau email
Descriere

Asezat pe malul bratului Sulina, intr-un cadru pitoresc, satul de vacanta CampoEuroClub este un adevarat spatiu de recreere, relaxare si agrement.

Accesul se poate realiza atat pe cale fluviala in maxim 30 min (cu pasagerul sau cu ambarcatiunile noastre), cat si terestru, pe drumul national Tulcea-Murighiol pana in localitatea Nufarul (13Km), de unde se va traversa Bratul Sfantul Gheorge cu BAC-ul, urmand apoi un traseu de doar 7 Km pana la CampoEuroClub din Partizani.

Prin serviciile si comfortul oferit, prin locatia sa de exceptie, CampoEuroClub va transforma vacanta in Delta Dunarii intr-o experienta unica, de neuitat.
Veti descoperi culoarea vie si aerul curat al acestui “Paradis al pasarilor”, cum mai este numita impresionanta Delta a Dunarii.

Satul de vacanta CampoEuroClub va pune la dispozitie o gama larga de preparate cu specificul Deltei, cat si a localitatii Partizani. Mancarurile sunt preparate de personal calificat, direct in restaurantul din incinta satului de vacanta cu produse din ferma proprie (legume, oua, carne etc.).

Pentru a fi mai aproape de natura, satul de vacanta CampoEuroClub va pune la dispozitie 20 de casute cu 2 locuri si cu grup sanitar propriu (apa calda 24⁄24) si o cabana cu 8 locuri, complexul insumand 48 de locuri de cazare.

In plus CampoEuroClub dispune de 20 de locuri de campare pentru care se asigura dusuri cu apa calda, WC, spalator vase si gratar. Complexul dispune de 25 de locuri de parcare.

Pentru petrecerea timpului liber, satul de vacanta CampoEuroClub va pune la dispozitie o gama larga de activitati de agreement printre care se numara plimbarile cu ambarcatiuni pe canalele Dunarii, plimbari cu ATV-uri, jocuri (biliard, darts, tenis de masa etc.). Cei mici se pot distra in locul special amenajat pentru ei.

CampoEuroClub organizeaza partide de pescuit, excursii pe trasee comandate, spectacole cu interpreti, lumini, muzica si karaoke. De asemenea se pot viziona meciuri de fotbal si alte evenimente importante la TV cu ajutorul proiectorului cinematic.

Prezentare Video

YouTube

Tarife

Tip Camera Pret / camera Pret / single
Bungalow twin (20 camere, de 2 persoane) 284 RON / zi 172 RON / zi
Bungalow twin (20 camere, de 2 persoane) 284 RON / zi 172 RON / zi

Pat suplimentar 1 persoana: 15 RON / noapte

Tarifele includ: cazare cu 3 mese pe zi (MD+P+C)
sau masa separat:
  Pranz: 34 RON / pers.
  Cina: 29 RON / pers.

Imagini

Satul de Vacanta CampoEuroClub
Satul de Vacanta CampoEuroClub
Satul de Vacanta CampoEuroClub
Satul de Vacanta CampoEuroClub
Satul de Vacanta CampoEuroClub
Satul de Vacanta CampoEuroClub
Satul de Vacanta CampoEuroClub
Satul de Vacanta CampoEuroClub


 (optional - nu va fi afisat public)
 (optional - nu va fi afisat public)

Am fost aici
*daca ai fost in acest loc si vrei ca acest comentariu sa apara la "impresii ale turistilor", bifeaza casuta de mai sus

Nu exista nici un comentariu

Ultimele Comentarii:
» administrare unitate
RECUPERARE PAROLA

Cazare Sinaia | Cazare Predeal | Cazare Sibiu | Cazare Baile Felix | Cazare Bran | Cazare Busteni | Cazare Azuga | Cazare pensiuni, vile si hoteluri | Oferte cazare

^ Sus

Copyright © 2009 - 2024 · Toate Drepturile Rezervate · Termeni si Conditii · SC XIMAG MEDIA GROUP SRL · MergiLaSigur.ro ·