Prima Pagina » Alte Locatii » detalii Kings Land

Kings Land

- centru de agrement -

10 / 10
Regiune: Crisana
Adresa: Comuna Ineu de Cris
Oradea, Bihor, Romania
Kings Land

Date Contact


Numar Telefon: 0733.056.443Aceasta unitate nu are nici o oferta.

Descriere

Un tărâm destinat recrării, distracÅ£iei, o oază de verdeaţă, un loc amenajat cu bun gust. Un loc unde serviciile sunt oferite de campioni naÅ£ionali, europeni, maeÅŸtri ai artei culinare, printre adevărate opere de artă. Un loc ca de poveste unde fiecare om are povestea lui. O investiÅ£ie de peste 100 de milioane de euro, unde practicanÅ£ii golfului ÅŸi ai echitaÅ£iei vor putea veni cu propriile avioane. Este King’s Land.

Centrul de agrement care găzduieÅŸte o academiei de golf, dar ÅŸi un un teren de echitaÅ£iei unde poÅ£i lua lecÅ£ii de călărie pe frizieni, caii pe care îi foloseÅŸte ÅŸi Regina Angliei în apariÅ£iile publice. Centrul de agrement de la Ineu se adresează celor dornici de a petrece momente de relaxare, cu vârste între 3 ÅŸi 99 de ani, aÅŸa cum spunea campionul României la Golf, Gabriel Toader, care predă „sportul regilor” la King’s Land.

Pentru cei pasionati de pescuit va stau la dispozitie 7,5 hectare. Primul este de 3,5 hectare, iar al doilea de 4 hectare, avem 30 de pontone pentru pescuit, 7 casute dotate cu mobila si 2 paturi, loc de luat masa de 8 pers, barbeque.
Preferam sa facem un abonament anual in asa fel clienti nostri sa aibe casuta lor de vacanta in care nu mai intra nimeni, facilitati si discout la actvitatile din complex: golf, calarit, tras cu arcul, sculptura, pictura, concerte in aer liber, restaurant.

Informatii Utile

Pe soseaua DN1 Oradea-Cluj la 15 km din Oradea, dupa Fabrica Coca-Cola se face un drum spre stinga, Ineu de Cris, la intrare in sat primul drum spre stinga, 800 metri si Kings Land.

Imagini

Kings Land


 (optional - nu va fi afisat public)
 (optional - nu va fi afisat public)

Am fost aici
*daca ai fost in acest loc si vrei ca acest comentariu sa apara la "impresii ale turistilor", bifeaza casuta de mai sus

Numar total de comentarii: 1

1
Laura
26 Aprilie, 2012
17:29
Ce pot spune este : splendid cu adevărat! Știu unde îmi petrec timpul! Tot timpul meu liber! Nici de concediu nu mai vreau sa aud...:)
Ultimele Comentarii:
» administrare unitate
RECUPERARE PAROLA

Cazare Sinaia | Cazare Predeal | Cazare Sibiu | Cazare Baile Felix | Cazare Bran | Cazare Busteni | Cazare Azuga | Cazare pensiuni, vile si hoteluri | Oferte cazare

^ Sus

Copyright © 2009 - 2024 · Toate Drepturile Rezervate · Termeni si Conditii · SC XIMAG MEDIA GROUP SRL · MergiLaSigur.ro ·