Slide Left Slide Right

Prezentare

Amplasamentul pensiunii, pe drumul spre Poiana Brasov, usor accesibil, este ideal atat pentru cei care doresc sa viziteze obiectivele turistice ale orasului vechi, cat si pentru cei care vor sa se bucure de aerul curat de munte, Pensiunea Stejeris fiind pozitionata intr-o zona plina de verdeata, iar gradina proprie de peste 2000 de mp amenajata cu sute de tufe de trandafiri, soiuri de conifere, meri si peri reprezinta o atractie in sine.

Certificat de Clasificare | 3 Stele
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului Romania
» document pdf

Facilitati

Pensiunea Stejeris va sta la dispozitie cu cele 6 camere utilate modern, cu bai proprii, care au urmatoarea structura:
• 4 camere cu pat matrimonial
• 2 camere cu 2 paturi separate, care se pot uni

Politica generala a pensiunii
» cazare in intervalul 14:00 - 22:00
» predarea camerei pana la ora 12:00
» copiii de pana la 4 ani beneficiaza de gratuitate la cazare,
daca nu se solicita un pat suplimentar
» politica flexibila la ocuparea/eliberarea camerei,
in functie de rezervari



Acceptam la plata vouchere/tichete de vacanta, indiferent de emitentul acestora, atat pe suport hartie cat si in format electronic (card).

Tarife valabile in perioada 05.01.2021 - 30.04.2021:
» camera dubla* 180 ron /noapte
Demipensiune (cazare +mic dejun +cina) de la 280 ron /noapte
   
» camera in regim single* 160 ron /noapte
Demipensiune (cazare +mic dejun +cina) de la 210 ron /noapte

* tarifele includ toate taxele
* nu este inclusa contravaloarea micului dejun


Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati telefonic la nr. 0744 354231 sau la adresa office@pensiuneastejeris.ro

Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor personale


In conformitate cu prevederile Regulamentului European nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (GDPR), dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la portabilitatea datelor, folosind datele de contact specificate in pagina de contact. De asemenea, aveti dreptul de a va adresa autoritatii competente in materia protectiei datelor cu caracter personal (ANSPDCP – Autoritatea Nationala pentru Supravegherea si Protectia Datelor cu Caracter Personal), in cazul in care apreciati ca vi s-au incalcat drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001.

Accesand website-ul nostru si oferindu-ne orice informatie cu caracter personal, va dati consimtamantul ca toate datele cu caracter personal (nume, prenume, numar de telefon, e-mail) pe care ni le furnizati, sa fie prelucrate de noi in modul si in scopurile descrise in continuare in aceasta politica de confidentialitate si in conformitate cu legile si regulamentele in vigoare, privind datele personale.

Consimtamant
Prelucram informatiile personale doar in baza acordului dumneavoastra dat in mod liber prin declararea informatiilor personale in momentul efectuarii unei rezervari.

Date sensibile
Nu colectam informatii care v-ar putea dezvalui originea rasiala sau etnica, sanatatea fizica sau mentala, convingerile religioase sau presupuse comiteri de infractiuni sau condamnari pentru infractiuni. Conform articolului 9 din Regulamentul (CE) 5419/16, aceste informatii sunt considerate „date sensibile cu caracter personal”.

Ce date colectam si in ce scop
Folosim datele dumneavoastra personale in scopurile imbunatatirii serviciilor adresate clientilor, inclusiv pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra. Acest lucru implica, de regula, utilizarea unor anumite informatii personale de contact cu privire la motivul solicitarii dumneavoastra (de exemplu, detalii despre rezervari, informatii turistice, intrebari despre servicii, reclamatii, intrebari generale etc.)

Prelucrarea informatiilor personale
Datele dumneavoastra personale, preluate in momentul solicitarii unei rezervari (email sau formular online), vor fi sterse implicit dupa finalizarea perioadei de valabilitate a ofertei, indiferent daca rezervarea a fost finalizata sau nu.

Accesul dumneavoastra la informatiile personale
Sunteti autorizati sa solicitati in orice moment o notificare cu privire la ce informatii personale avem memorate in baza de date electronica si sa solicitati modificarea sau stergerea tuturor sau a unora din informatiile dumneavoastra personale. Informatiile dumneavoastra personale nu vor fi trimise altor destinatari decat daca ne autorizati in acest sens.
Puteti trimite o notificare cu solicitarea dumneavoastra la adresa office@pensiuneastejeris.ro. In cazul in care faceti o asemenea cerere, vom solicita confirmarea identitatii pentru a preveni prelucrarea neautorizata a informatiilor dumneavoastra personale.



Contact

Persoana de contact : Claudia Cioroianu

Email: office@pensiuneastejeris.ro
Tel/Fax : +4 0268 476 249
Mobil    : +4 0744 354 231

Brasov 500122, Str. Stejerisului nr. 15