Complexul Domeniul Regilor este situat in Ciurilă, la aproximativ 15 km de Cluj-Napoca, într-un cadru natural, frumos, discret și lipsit de aglomerație.

 

   Vă așteptăm să descoperiți Domeniul Regilor ca o destinație ideală atât pentru cei care sunt în tranzit sau în interes de serviciu în zona Clujului, cât și pentru cei care doresc să petreacă un weekend, o vacanță sau un sejur.

Prezentare video

Valorile noastre

Profesionalism

Ne păstrăm promisiunile și suntem gata să găsim cele mai bune soluții

Calitate

Calitatea serviciilor pe care le oferim este cel mai important aspect pentru noi.

Experiență

Avem viziune și acționăm prompt cerințelor și nevoilor dumneavoastră

Servicii impecabile

Facem tot posibilul ca timpul petrecut la noi să fie unul de neuitat

Pasiune

Suntem pasionați de acest domeniu și ne bucurăm să vedem clienți mulțumiți

Evenimente şi nunţi

Domeniul Regilor oferă o serie de servicii pentru a satisface nevoile fiecărui client.
Echipa noastră organizează evenimente deosebite, iar în funcție de cerințele clienților, oferim ajutor parțial sau complet. Indiferent dacă aveți o viziune clară pentru
evenimentul dumneavoastră sau simțiți că nu aveți idei, noi suntem aici pentru a trece împreună prin acest proces și pentru a vă asigura că nici un detaliu nu este trecut cu vederea.

De ce sa ne alegeţi?

Dacă ai nevoie de un weekend liniștit, unde să petreci timp de calitate alături de prieteni, familie, colegi sau vrei să ai parte de un eveniment reușit, într-un loc retras, fă din Domeniul Regilor prima alegere și cu siguranță nu vei regreta.

Bucură-te de natură

Vă așteptăm să vă încărcați bateriile și să beneficiați de servicii excelente.

În tumultul unei vieți agitate și pline de stres, ia-ți timp să te relaxezi în atmosfera plină de liniște a domeniului nostru. Din dorința de a fi parte la lucrurile frumoase care se întâmplă în viața ta, a luat naștere acest loc, unde liniștea este la ea acasă.

Aer curat

100%

Centru Spa

100%

Zone de agrement si divertisment

100%

Fermă acvacultura

100%